Behandelingen


Dames knippen

Hier bieden wij  verschillende behandelingen aan:

1.Wassen, knippen, drogen. Bij deze behandeling word u gewassen met massage, geknipt en in model gedroogd. Deze behandeling duurt tussen de 30 en 45 min.

2.Wassen, knippen, model fohnen. Bij deze behandeling word u gewassen met hoofdhuid massage, geknipt en stevig gefohnd. Deze behandeling duurt maximaal 45 min.

Prijs is vanaf €29,75

Heren knippen / scheren

Knippen

Bij deze behandeling wordt u gewassen, geknipt en gedroogd.

€23,25

Traditioneel scheren

U wordt traditioneel geschoren met warme kompressen.

Vanaf €21,50

Kinderen knippen

Hier hanteren wij twee prijzen

0 tot en met 12 jaar

€16,25

13 tot en met 18 jaar

€21,25

Kleuren

Wij zijn kleurspecialisten en opgeleid met masterclass trainingen van Keune. Al onze kleuringen worden dan ook met de grootste zorg uitgevoerd. De kwaliteit van uw haar is het belangrijk daarom gebruiken wij tijdens alle kleuringen bond fusion, dit is een beschermend en herstellend product.

 

Vanaf €35,50

Permanent

Deze is op keratine basis. Dit is de belangrijkste bouwstof van het haar. Wij creëren zachte volle krullen of alleen volume ter ondersteuning.

Vanaf €79,50

*prijzen zijn inclusief knippen en föhnen

Trends 2017

Select Plan

Trendkleuringen 2018

Wat je veel blijft zien dit jaar zijn de coole tinten. Dit met technieken zoals de balayage, mouve en freehand. Dit zijn intensieve behandelingen en kosten veel tijd hou hier rekening mee. Voor inspiratie en foto’s van de laatste trends kun je kijken op onze facebook en instagram pagina’s.

Vanaf €79,50